Pokémon Go in Brussel

Op zoek naar zeldzame Pokemons in Brussel? Of ben je op zoek naar Gyms en Pokestops? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Brussel. Het bespaart je een hoop tijd: je weet precies waar je naartoe moet voor Pokemons, Gyms en Stops. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Brussel gevangen? Ken jij de locaties van Pokestops en Gyms? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Cubone zich schuildhoudt? Deel het dan met de rest van de community! Je kunt jouw tips en kennis doorgeven middels het reactieformulier. Je helt anderen enorm: deze info is erg handig voor (nieuwe) spelers in Brussel. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Brussel? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Let op: Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, en Tangela vind je vaak lang niet zo snel.

Pokestops in Brussel

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Nu weten waar de Pokestops in Brussel verscholen zijn? Scroll dan naar beneden. Hier worden regelmatig nieuwe Pokestops gedeeld. Zo kun je veel sneller nieuwe Pokeballs verkrijgen. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Je kunt hier onder andere terecht voor nieuwe Pokeballs zodat je weer nieuwe Pokemons kunt vangen. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Voor meer info check je de reacties. Zo ontdek jij de actuele Pokestops in Brussel. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. De sterke aanval pokemons komen er voor maar ook verdediging pokemon. Kenmerken zijn hoge CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Combineer dit in Brussel met een lucky egg en jouw niveau is direct hoger. Lokken met incense kan ook natuurlijk. Dan stap je van level 9 gemakkelijk naar niveau 22. In de buurt van Brussel catch je pokemon go in een gebied van 6 km.

Pokemon Gyms in Brussel

Vanaf level 5 wordt Pokemon Go nog leuker. Dan kun je vechten in een Pokemon Gym in Brussel. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Snorlax). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. In Brussel heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in Brussel.

Zeldzame Pokemons in Brussel
Praat mee! Deel jouw tips over Pokemon Go locaties in Brussel. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Ben jij al zeldzame Pokemons als Dratini, Magnemite, Electabuzz, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey tegengekomen? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Brussel

De opgesomde Pokemons zijn stuk voor stuk zeer zeldzaam. Je loopt ze niet snel tegen het lijf in Brussel. Ook Pokemons als Mr. Mime, Farfetch’d, Tauros en Kangaskhan vind je nog nauwelijks. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Brussel? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Brussel

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Brussel? Een Pokemon Go Route biedt snel toegang tot stops en gyms. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Vertel ons hieronder over de Pokemon Go routes in Brussel. Verder zijn we benieuwd of jij hoort bij team geel Brussel, team rood van Brussel of ben je lid van team blauw.

De Pokemons in Brussel worden gemiddeld beoordeeld met een 8.2/10, gebaseerd op 57 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? En woon je in Brussel? Laat dan hieronder een reactie achter. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Brussel en kun je elkaar helpen en tips geven.