Blastoise in Pokémon go

Wil jij meer weten over het Pokemon Go karakter Blastoise? Van harte welkom in deze online Pokédex. Hier lees je alles wat je moet weten over Blastoise. Zo kun je hier direct inzien welke categorie Pokemon het is, en wat zijn “type” is. Ook lees je hier meer over de zwaktes, het gewicht en de lengte van Blastoise uit de veel gespeelde app Pokemon GO. Logischerwijs bekijk je hier ook info over hoe je Blastoise snel & eenvoudig kunt ontwikkelen en trainen naar een sterker karakter. En hoe je dit wezentje het beste kunt aanvallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #009
Pokemon naam Blastoise
Categorie Pokemon Shellfish Pokèmon
Type 1 Water
Type 2 geen type 2
Zwaktes Electric, Grass
Gewicht 85.5 kilogram
Lengte 1.6 meter
Benodigd voor Upgrade nog onbekend
Blastoise Pokemon Go
Blastoise uit Pokemon Go

Blastoise ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon is afkomstig van Wartortle. Probeer zo zo snel mogeijk om uit Pokemon Go te trainen en ontwikkelen naar Caterpie. Voor het trainen (de upgrade) heb je candies (snoepjes) nodig. Die ontvang je door meer exemplaren van Blastoise te vangen. Voor de ontwikkeling van Blastoise heb je het volgende nodig: nog onbekend. Probeer dus snel meer pokemons te vangen om hem snel te ontwikkelen en te trainen. Pokemons ontwikkelen betekent weer ervaringspunten, en die heb je nodig om de beste te woren in Pokemon GO!

Blastoise aanvallen

Direct Blastoise uit Pokemon Go aanvallen? Deze Pokemon behoort tot de welkbekende categorie Shellfish Pokèmon. Zijn type(s) zijn Water en geen type 2. Elk type heeft weer zijn sterktes. In het spel Pokemon Go zijn er 18 types. Naast sterktes, zijn er zwaktes. Profiteer dus van de zwaktes van Blastoise. Dit zijn bijvoorbeeld: Electric, Grass. Direct Blastoise aanvallen? Het is dan handig om rekening te houden met een gewicht van 85.5 kilogram en lengte van 1.6 meter. Veel succes bij het trainen, ontwikkelen en ook het aanvallen van dit Pokemon Go-karakter

Extra details over Blastoise uit Pokemon Go
Blastoise heeft waterspuwers. Deze steken uit zijn schaal. Het water spuit zeer nauwkeurig. De kogels uit deze waterspuit zijn zo nauwkeurig, dat ze lege blikjes op een afstand van 160 ft. moeiteloos omver blazen.

Omdat niet alle gegevens bekend zijn kan het zijn dat bepaalde gegevens nog niet kloppen. Wij werken hier hard aan.

Blastoise vangen

Wil jij er achterkomen waar Blastoise gevonden kan worden? Op deze website zijn al een groot aantal verstoplocaties verzameld. Ga direct naar de pagina van jouw stad/regio en kijk waar je deze Pokemon kunt vinden. Verhelderend! Want zo kun jij Blastoise vangen en snel een level verder komen. Klik op de zoek-button bovenaan de pagina, en zoek direct jouw plaats op.

Waar vind ik Blastoise?
Blastoise is niet altijd in overvloed beschikbaar, en dus lastig te vangen / vinden. Ga dus snel naar de pagina van jouw plaats en ontdek waar je Blastoise kunt vinden. Zoek direct op jouw plaats. Je vind daar een Pokemon-map waar je kunt zien wat de huidige verstopplekken zijn van deze Pokemon. Als je hier naar beneden scrollt vind je vaak tips van andere trainers. Profiteer hiervan! Het vangen en vinden van Blastoise zal met deze hulp veel makkelijker gaan.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma