Articuno in Pokémon go

Op zoek naar alle details over het Pokemon Go karakter Articuno? Je bevindt je in onze Pokédex! Op deze pagina vind je alle belangrijke info over Articuno. Je kunt hier bekijken tot welke categorie en tot welk “type” deze Pokemon behoort. Ook kom je hier achter gegeven als gewicht, lengte en zwaktes van Articuno uit het populaire spel Pokemon Go. Vanzelfsprekend vind je hier ook info over hoe je Articuno het snelst kunt ontwikkelen en trainen naar het volgende level. Onderaan de post behandelen we ook de beste technieken om aan te vallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #144
Pokemon naam Articuno
Categorie Pokemon Freeze Pokèmon
Type 1 Ice
Type 2 Flying
Zwaktes Fire, Electric, Rock, Steel
Gewicht 55.4 kilogram
Lengte 1.7 meter
Benodigd voor Upgrade nog onbekend
Articuno Pokemon Go
Articuno uit Pokemon Go

Articuno ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon komt voor uit Snorlax. Het is mogelijk om uit Pokemon Go te trainen / ontwikkelen naar Zapdos. Hoe kun je deze Pokemon het beste trainen en dus ontwikkelen? Daarvoor heb je candies nodig. Die krijg je door meer Articuno te vangen. Voor het ontwikkelen van Articuno is op dit moment benodigd: nog onbekend. Probeer zoveel mogelijk pokemons te vangen. Zo wordt je snel een betere Pokemontrainer. Op die manier krijg je veel ervaringspunten, en wordt je sterker in het spel Pokemon Go!

Articuno aanvallen

Vandaag nog Articuno uit Pokemon Go aanvallen? Deze Pokemon behoort tot de welkbekende categorie Freeze Pokèmon. Zijn type(s) is/zijn Ice en Flying. Elk type heeft weer zijn sterktes. In de hele game zijn er 18 types te onderscheiden. Je kunt natuurlijk ook profiteren van de zwaktes van Articuno. De zwaktes (kansen voor jou) zijn: Fire, Electric, Rock, Steel. Plannen tot Articuno aanvallen? Houd ook rekening met een gewicht van 55.4 kilogram en lengte van 1.7 meter. Deel ook jouw ervaringen met het ontwikkelen en aanvallen van dit Pokemon Go karakter!

Verdere info over Articuno uit Pokemon Go
Articuno is een legendarische vogel Pokémon die ijs kan beheersen. De klappen van zijn vleugels koelt de lucht. Daardoor wordt gezegd dat wanneer deze Pokémon vliegt zal sneeuwval.

Wij zijn nog bezig met het aanvullen van de gegevens. Het kan zijn dat alles nog niet helemaal correct is. Hier wordt aan gewerkt!

Articuno vangen

Direct weten waar Articuno zich schuilhoudt? Wij proberen alle locaties waar Pokemon zich verstoppen inzichtelijk te maken. Kies je locatie voor actuele verstopplekken. Nuttig! Op deze manier kun je Articuno vangen en veel ervaringspunten verdienen. Gebruik de zoekfunctie of klik hieronder op 1 van de provincies.

Waar vind ik Articuno?
Articuno kan een lastige Pokemon zijn om te vinden en te vangen. Navigeer dus meteen naar de pagina over jouw plaats/regio en vogel uit waar je Articuno kunt vinden. Op de pagina over jouw plaats/regio kun je een kaart bekijken waar de locaties van verschillende Pokemon worden aangegeven. Tussen de reacties vind je ook enorm handige tips en adviezen. Het vangen en vinden van Articuno zal nog beter gaan in jouw buurt.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma