Pokémon Go in Westerlo

Op zoek naar info over Pokemon Go in Westerlo? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Hier vind je alle informatie over Pokemon Go locaties in Westerlo. Het bespaart je een hoop tijd: je weet precies waar je naartoe moet voor Pokemons, Gyms en Stops. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Westerlo gevangen? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Meowth zich schuildhoudt? Deel het dan met de rest van de community! Via het onderstaande formulier kun je direct locaties delen. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in Westerlo. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Westerlo? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Deze zul je door goed te zoeken vaak wel vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Westerlo

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Geen trainer kan zonder deze cruciale Pokestops. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Westerlo te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Zo kun je veel sneller nieuwe Pokeballs verkrijgen. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Westerlo. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. Aanval pokemons zijn er te vinden en zeker ook verdedigings pokemon. Ze hebben hoge CP en leveren je veel XP, Candy en Stardust op. Combineer dit in Westerlo plus een lucky egg en je kan gemakkelijk in level stijgen. Pokemons lokken met incense is een optie. Dan rank je van level 5 binnen no-time naar level 19. In Westerlo verzamel je pokemons over meer dan 3,5 km.

Pokemon Gyms in Westerlo

Heb je level 5 bereikt? Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Westerlo. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. Alvorens je kan vechten kies je zes van je Pokemons (bijvoorbeeld Pikachu). Dan kan het gevecht beginnen! Ook in Westerlo kun je navigeren naar verschillende gyms. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Pas vanaf level 5 kun je vechten in een Pokemon Gym in Westerlo.

Zeldzame Pokemons in Westerlo
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in Westerlo. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Ben jij er misschien in geslaagd om een zeldzame Pokemon als Electabuzz, Dratini , Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey of Magnemite te vangen? Of heb jij al een spoor gevonden van Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl in Westerlo

Dit zijn stuk voor stuk zeer zeldzame Pokemons die zich nauwelijks laten zien in Westerlo. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Voor de Pokemons Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos geldt dat ze wereldwijd nog nauwelijks gezien zijn. Heb jij een van deze zeldzame Pokemons gevangen in Westerlo? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Westerlo

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in Westerlo? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Deel via het onderstaande formulier jouw favoriete Pokemon Go routes in Westerlo. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Westerlo, het rode team Westerlo of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in Westerlo worden gemiddeld beoordeeld met een 8.1/10, gebaseerd op 46 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? En woon je in Westerlo? Schrijf dan hieronder een review. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit Westerlo zodat je elkaar wellicht kunt helpen.