Pokémon Go in Vosselaar

Op zoek naar info over Pokemon Go in Vosselaar? Of ben je nieuwsgierig waar je moet zijn voor Pokestops en Gyms? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Vosselaar. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Heb jij als trainer een zeldzame Pokemon in Vosselaar gevonden? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Weet jij waar bijvoorbeeld Seaking gevonden kan worden? Deel deze informatie dan ook met andere spelers! Via het onderstaande formulier kun je direct locaties delen. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in Vosselaar. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Vosselaar? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Vosselaar

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Benieuwd waar de Pokestops in Vosselaar verstopt zijn? Tussen de onderstaande reacties vind je waardevolle tips. Hier worden regelmatig nieuwe Pokestops gedeeld. Zo kun je veel sneller nieuwe Pokeballs verkrijgen. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Je treft hier bijvoorbeeld eieren aan en nieuwe Pokeballs. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Voor meer info check je de reacties. Zo ontdek jij de actuele Pokestops in Vosselaar. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen en zeker ook verdedigings pokemon. Ze hebben hoge CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Doe dit in Vosselaar direct met lucky eggs en jouw level zal flink toenemen. Natuurlijk is incense ook een optie. Zo ga je van level 6 eenvoudig naar level 20. Rondom Vosselaar vang je veel pokemon in een straal van 6 km.

Pokemon Gyms in Vosselaar

Zodra je level 5 hebt bereikt wordt Pokemon Go nog spannender. Vanaf dit level kun je namelijk daadwerkelijk vechten in een Pokemon Gym in Vosselaar. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Victreebel). Heb je jouw selectie gemaakt? Dan kan het vechten beginnen! In Vosselaar heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Probeer eerst zsm level 5 te bereiken! Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Vosselaar.

Zeldzame Pokemons in Vosselaar
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Vosselaar. Heb jij een zeldzame Pokemon gevangen? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? Enorm “rare” / zeldzame Pokemons zoals Pikachu, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl, Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander of Squirtle vind je nog bijna niet in Vosselaar

De opgesomde Pokemons zijn stuk voor stuk zeer zeldzaam. Je loopt ze niet snel tegen het lijf in Vosselaar. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. Voor de Pokemons Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos geldt dat ze wereldwijd nog nauwelijks gezien zijn. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Vosselaar? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Vosselaar

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Vosselaar? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. Zo haal je (dankzij veel XP) snel een nieuw level. Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Deel via het onderstaande formulier jouw favoriete Pokemon Go routes in Vosselaar. Maak jij deel uit van het gele team in Vosselaar, rode team Vosselaar of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in Vosselaar worden gemiddeld beoordeeld met een 8.5/10, gebaseerd op 40 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? Kom je uit Vosselaar? Laat dan hieronder een reactie achter. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Vosselaar en deel je ervaringen.