Pokémon Go in Vorselaar

Direct (zeldzame) Pokemons vangen in Vorselaar? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Hier vind je alle informatie over Pokemon Go locaties in Vorselaar. Het bespaart je een hoop tijd: je weet precies waar je naartoe moet voor Pokemons, Gyms en Stops. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Vorselaar gevangen? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Jolteon zich verstopt? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Vorselaar. Wat zijn de meest zeldzame Pokemons in Vorselaar? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Wanneer je goed zoekt zijn deze uiteindelijk wel te vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Vorselaar

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Benieuwd waar de Pokestops in Vorselaar verscholen zijn? Scroll dan naar beneden. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Zo kun je snel XP verdienen en een level omhoog gaan. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Vorselaar. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. De sterke aanval pokemons komen er voor en natuurlijk de defence pokemon. Deze hebben hoge CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Combineer dit in Vorselaar plus een lucky egg en je zal snel in niveau stijgen. Lokken met incense kan ook natuurlijk. Zo ga je van level 7 eenvoudig naar level 23. In de buurt van Vorselaar wandel je al snel zo’n 6,5 km.

Pokemon Gyms in Vorselaar

Is het gelukt om level 5 te halen? Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Vorselaar. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Nidorino). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. Ook in Vorselaar kun je navigeren naar verschillende gyms. Probeer eerst zsm level 5 te bereiken! Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in Vorselaar.

Zeldzame Pokemons in Vorselaar
Join the community! Deel jouw ervaringen met Pokemon Go locaties in Vorselaar. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Enorm “rare” / zeldzame Pokemons zoals Pikachu, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl, Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander of Squirtle vind je nog bijna niet in Vorselaar

De opgesomde Pokemons zijn stuk voor stuk zeer zeldzaam. Je loopt ze niet snel tegen het lijf in Vorselaar. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. De Pokemons Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew zijn wereldwijd enorm zeldzaam. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Vorselaar? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Vorselaar

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Vorselaar? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Vertel ons hieronder over de Pokemon Go routes in Vorselaar. Verder zijn we benieuwd of jij hoort bij team geel Vorselaar, team rood Vorselaar of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Vorselaar worden gemiddeld beoordeeld met een 7.8/10, gebaseerd op 32 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? En kom je uit Vorselaar? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit Vorselaar en kun je elkaar helpen en tips geven.