Pokémon Go in Viersel

Wil jij unieke Pokemons vangen in Viersel? Of ben je op zoek naar Gyms en Pokestops? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Viersel. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Heb jij zelf een zeldzame Pokemon in Viersel gevonden? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Sandshrew gevonden kan worden? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Dat kun je doen door op deze pagina een reactie achter te laten. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in Viersel. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Viersel? Dan heb je het al snel over Pokemons zoals Slowpoke, Jigglypuff, Exeggcute, Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx en Onyx. Deze zul je door goed te zoeken vaak wel vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Viersel

Pokestops zijn van onschatbare waarde in het spel. Elke trainer heeft Pokestops nodig. Benieuwd waar de Pokestops in Viersel te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. Pokemon Go spelers delen hier steeds nieuwe tips en locaties. Handig, want zo weet je direct waar je moet zijn. Geen Pokemon Go speler kan zonder een Pokestops. Je vindt hier belangrijke items. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Voor meer info check je de reacties. Zo ontdek jij de actuele Pokestops in Viersel. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. De sterke aanval pokemons komen er voor samen met de verdedigings pokemon. Kenmerken zijn hoge CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Combineer dit in Viersel plus een lucky egg en je kan gemakkelijk in level stijgen. Lokken met incense kan ook natuurlijk. Dan rank je van level 3 binnen no-time naar level 22. In de regio Viersel verzamel je pokemons over meer dan 3 km.

Pokemon Gyms in Viersel

Is het gelukt om level 5 te halen? Dan kun je vechten in een Pokemon Gym in Viersel. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). In de gym aanbeland? Dan kies je 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Tentacool). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. Ook in Viersel vind je verschillende Pokemon Gyms. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Viersel.

Zeldzame Pokemons in Viersel
Praat mee! Deel jouw tips over Pokemon Go locaties in Viersel. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Viersel

Wereldwijd zijn dit allen ook zeer zeldzame Pokemons. Deze vind je niet snel in Viersel. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. De Pokemons Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew zijn wereldwijd enorm zeldzaam. Een van deze genoemde (zeer zeldzame) Pokemons gevangen in Viersel? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Viersel

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Viersel? De Pokemon Go Route is een handig hulpmiddel om snel veel stops en gyms te bezoeken. Ook kom je in zo’n route vaak een grote aantal verschillende Pokemons tegen. Op die manier kun je sneller levelen! Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Viersel. Laat weten of jij zit in het gele team Viersel, het rode team Viersel of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Viersel worden gemiddeld beoordeeld met een 8.0/10, gebaseerd op 45 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil jij zelf een review geven? Kom je uit Viersel? Geef dan hieronder je mening. Kom in contact met andere pokemon go spelers uit Viersel plus je kunt ervaringen uitwisselen.