Pokémon Go in Retie

Wil jij unieke Pokemons vangen in Retie? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Dan zit je hier goed! Hier lees je alle details over Pokemon Go locaties in Retie. Dankzij deze informatie weet jij precies waar je moet zijn voor de Pokemons bij jou in de buurt. Heb jij als trainer een zeldzame Pokemon in Retie gevonden? Ken jij de locaties van Pokestops en Gyms? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Kakuna gevonden kan worden? Deel het dan met de rest van de community! Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in Retie. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Retie? Dan heb je het al snel over Pokemons zoals Slowpoke, Jigglypuff, Exeggcute, Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx en Onyx. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Retie

Iedereen is constant op zoek naar Pokestops. Als Pokemon trainer kun je niet zonder Pokestops. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Retie verstopt zijn? Tussen de onderstaande reacties vind je waardevolle tips. Hier worden regelmatig nieuwe Pokestops gedeeld. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Een Pokestop biedt jou allerlei handige en nuttige items. Je treft hier bijvoorbeeld eieren aan en nieuwe Pokeballs. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Voor meer info check je de reacties. Zo ontdek jij de actuele Pokestops in Retie. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Er zijn sterke attack pokemon te vangen samen met de verdedigings pokemon. Ze hebben hoge CP en leveren je veel XP, Candy en Stardust op. Gebruik dit in Retie direct met lucky eggs en je trainer is gelijk veel beter. Gebruik incense voor extra snelle scores. Zo evolueer jij van level 2 eenvoudig naar level 22. Rondom Retie catch je pokemon go in een gebied van 3 km.

Pokemon Gyms in Retie

Heb je level 5 bereikt? Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Retie. Je moet je wel eerst hebben aangesloten bij team mystic, team instinct of team blue. In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Dratini). Daarna kun je vechten tegen andere teams. In Retie kun je navigeren naar verschillende gyms. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Retie.

Zeldzame Pokemons in Retie
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in Retie. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Retie

De opgesomde Pokemons zijn stuk voor stuk zeer zeldzaam. Je loopt ze niet snel tegen het lijf in Retie. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Retie? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Retie

Weet jij een handige Pokemon Go Route in Retie? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. Tijdens het wandelen kom je vaak ook nog eens de meest (zeldzame) Pokemons tegen. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Deel via het onderstaande formulier jouw favoriete Pokemon Go routes in Retie. Vecht jij verder aan de zijde van team geel Retie, het rode team Retie of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Retie worden gemiddeld beoordeeld met een 9.5/10, gebaseerd op 26 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? Woon je in Retie? Laat dan hieronder een reactie achter. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Retie en deel je ervaringen.