Pokémon Go in Putte

Direct (zeldzame) Pokemons vangen in Putte? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Hier vind je alle informatie over Pokemon Go locaties in Putte. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Putte gevonden? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Raichu zich schuildhoudt? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in Putte. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Putte? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Toch zijn hier wel meerdere exemplaren van te vinden. Let op: Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, en Tangela vind je vaak lang niet zo snel.

Pokestops in Putte

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Direct weten waar de Pokestops in Putte verstopt zijn? Tussen de onderstaande reacties vind je waardevolle tips. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Je kunt hier onder andere terecht voor nieuwe Pokeballs zodat je weer nieuwe Pokemons kunt vangen. Op die manier kun je sneller Pokemons ontwikkelen en een betere trainer worden. Voor meer info check je de reacties. Zo ontdek jij de actuele Pokestops in Putte. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. Je vind er sterke aanval pokemon maar ook verdediging pokemon. Kenmerken zijn hoge CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Doe dit in Putte via extra lucky eggs en jouw level zal flink toenemen. Je kunt ook incense gebruiken natuurlijk. Zo ga je van level 3 zo door naar niveau 22. Binnen Putte vang je veel pokemon in een straal van 1 km.

Pokemon Gyms in Putte

Heb je level 5 bereikt? Dan kun je vechten in een Pokemon Gym in Putte. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Muk). Dan kan het gevecht beginnen! Ook in Putte zijn er een aantal Pokemon Gyms. Zorg dus zo snel mogelijk dat je level 5 bereikt. Pas dan heb je toegang tot een Pokemon Gym in Putte.

Zeldzame Pokemons in Putte
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Putte. Heb jij een zeldzame Pokemon gevangen? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Of heb jij al een spoor gevonden van Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl in Putte

Dit zijn stuk voor stuk zeer zeldzame Pokemons die zich nauwelijks laten zien in Putte. Wanneer we het hebben over Kangaskhan, Mr. Mime, Tauros en Farfetch’d, is dit nog erger. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Een van deze genoemde (zeer zeldzame) Pokemons gevangen in Putte? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Putte

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Putte? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. Tijdens het wandelen kom je vaak ook nog eens de meest (zeldzame) Pokemons tegen. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Vertel ons hieronder over de Pokemon Go routes in Putte. Maak jij deel uit van het gele team in Putte, team rood van Putte of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Putte worden gemiddeld beoordeeld met een 9.4/10, gebaseerd op 21 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? Woon je in Putte? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Putte plus je kunt ervaringen uitwisselen.