Pokémon Go in Pulle

Op zoek naar info over Pokemon Go in Pulle? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Dan zit je hier goed! Hier lees je alle details over Pokemon Go locaties in Pulle. Dankzij deze informatie weet jij precies waar je moet zijn voor de Pokemons bij jou in de buurt. Zelf een zeldzame Pokemon in Pulle gevangen? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Of ben jij op de hoogte waar Machoke zich verstopt? Vergeet het dan niet met andere spelers te delen. Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in Pulle. Wat zijn zeldzame Pokemons in Pulle? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Pulle

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Nu weten waar de Pokestops in Pulle verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Pokemon Go spelers delen hier steeds nieuwe tips en locaties. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Geen Pokemon Go speler kan zonder een Pokestops. Je vindt hier belangrijke items. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Pulle. Vaak zijn de Pokestops locaties verstopt in herkenbare plaatsen als kerken of monumenten.De sterke aanval pokemons komen er voor plus de meer verdedigende pokemons. Kenmerken zijn hoge CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Gebruik dit in Pulle met een lucky egg en je zal snel in niveau stijgen. Je kunt ook incense gebruiken natuurlijk. Zo ga je van level 6 binnen no-time naar level 18. In de regio Pulle vang je veel pokemon in een straal van 7 km.

Pokemon Gyms in Pulle

Vanaf level 5 wordt Pokemon Go nog leuker. Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Pulle. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Meowth). Heb je jouw selectie gemaakt? Dan kan het vechten beginnen! In Pulle kun je navigeren naar verschillende gyms. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in Pulle.

Zeldzame Pokemons in Pulle
Join the community! Deel jouw ervaringen met Pokemon Go locaties in Pulle. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Ben jij er misschien in geslaagd om een zeldzame Pokemon als Electabuzz, Dratini , Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey of Magnemite te vangen? Of heb jij al een spoor gevonden van Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl in Pulle

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Pulle. Ook Pokemons als Mr. Mime, Farfetch’d, Tauros en Kangaskhan vind je nog nauwelijks. De Pokemons Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew zijn wereldwijd enorm zeldzaam. Heb jij een van deze zeldzame Pokemons gevangen in Pulle? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Pulle

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Pulle? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Pulle. Laat weten of jij zit in het gele team Pulle, team rood Pulle of ben je lid van team blauw.

De Pokemons in Pulle worden gemiddeld beoordeeld met een 8.7/10, gebaseerd op 23 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? En kom je uit Pulle? Schrijf dan hieronder een review. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Pulle en kun je elkaar helpen en tips geven.