Pokémon Go in Oostmalle

Wil jij Pokemons vangen in Oostmalle? Of ben je nieuwsgierig waar je moet zijn voor Pokestops en Gyms? Dan zit je hier goed! Hier lees je alle details over Pokemon Go locaties in Oostmalle. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Heb jij als trainer een zeldzame Pokemon in Oostmalle gevonden? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Slowpoke zich schuildhoudt? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Je kunt jouw tips en kennis doorgeven middels het reactieformulier. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in Oostmalle. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Oostmalle? Dan heb je het al snel over Pokemons zoals Slowpoke, Jigglypuff, Exeggcute, Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx en Onyx. Toch zijn hier wel meerdere exemplaren van te vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Oostmalle

Pokestops zijn van onschatbare waarde in het spel. Elke trainer heeft Pokestops nodig. Direct weten waar de Pokestops in Oostmalle verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Handig, want zo weet je direct waar je moet zijn. Geen Pokemon Go speler kan zonder een Pokestops. Je vindt hier belangrijke items. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Ga naar de onderstaande comments voor de recente Pokestops in Oostmalle. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. De sterke aanval pokemons komen er voor en zeker ook verdedigings pokemon. Kenmerken zijn hoge CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Doe dit in Oostmalle plus een lucky egg en je trainer is gelijk veel beter. Gebruik incense voor extra snelle scores. Zo ga je van level 4 zo door naar niveau 17. In Oostmalle vang je veel pokemon in een straal van 1,5 km.

Pokemon Gyms in Oostmalle

Heb je level 5 bereikt? Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Oostmalle. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Seaking). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. Ook in Oostmalle zijn er een aantal Pokemon Gyms. Zorg dus zo snel mogelijk dat je level 5 bereikt. Pas vanaf level 5 kun je vechten in een Pokemon Gym in Oostmalle.

Zeldzame Pokemons in Oostmalle
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in Oostmalle. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Ben jij er misschien in geslaagd om een zeldzame Pokemon als Electabuzz, Dratini , Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey of Magnemite te vangen? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Oostmalle

Wereldwijd zijn dit allen ook zeer zeldzame Pokemons. Deze vind je niet snel in Oostmalle. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Voor de Pokemons Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos geldt dat ze wereldwijd nog nauwelijks gezien zijn. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Oostmalle? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Oostmalle

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Oostmalle? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. Zo haal je (dankzij veel XP) snel een nieuw level. Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Oostmalle. Verder zijn we benieuwd of jij hoort bij team geel Oostmalle, het rode team van Oostmalle of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Oostmalle worden gemiddeld beoordeeld met een 8.3/10, gebaseerd op 52 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? En woon je in Oostmalle? Schrijf dan hieronder een review. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Oostmalle en kun je elkaar helpen en tips geven.