Pokémon Go in Lint

Wil jij unieke Pokemons vangen in Lint? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Lint. Dankzij deze informatie weet jij precies waar je moet zijn voor de Pokemons bij jou in de buurt. Heb jij zelf een zeldzame Pokemon in Lint gevangen? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Weet jij waar bijvoorbeeld Seaking zich bevindt? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Dat kun je doen door op deze pagina een reactie achter te laten. Je helt anderen enorm: deze info is erg handig voor (nieuwe) spelers in Lint. Wat zijn zeldzame Pokemons in Lint? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Lint

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Elke trainer heeft Pokestops nodig. Nu weten waar de Pokestops in Lint verstopt zijn? Tussen de onderstaande reacties vind je waardevolle tips. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Zo kun je veel sneller nieuwe Pokeballs verkrijgen. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Je kunt hier onder andere terecht voor nieuwe Pokeballs zodat je weer nieuwe Pokemons kunt vangen. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Voor meer info check je de reacties. Zo ontdek jij de actuele Pokestops in Lint. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. De sterke aanval pokemons komen er voor maar ook verdediging pokemon. Deze hebben hoge CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Gebruik dit in Lint plus een lucky egg en je trainer is gelijk veel beter. Natuurlijk is incense ook een optie. Zo ga je van level 9 gemakkelijk naar niveau 26. In Lint wandel je al snel zo’n 3 km.

Pokemon Gyms in Lint

Vanaf level 5 wordt Pokemon Go nog leuker. Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Lint. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Voltorb). Heb je jouw selectie gemaakt? Dan kan het vechten beginnen! Ook in Lint vind je verschillende Pokemon Gyms. Probeer eerst zsm level 5 te bereiken! Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Lint.

Zeldzame Pokemons in Lint
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Lint. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Lint

Wereldwijd zijn dit allen ook zeer zeldzame Pokemons. Deze vind je niet snel in Lint. Ook Pokemons als Mr. Mime, Farfetch’d, Tauros en Kangaskhan vind je nog nauwelijks. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Lint? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Lint

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Lint? De Pokemon Go Route is een handig hulpmiddel om snel veel stops en gyms te bezoeken. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Lint. Verder zijn we benieuwd of jij hoort bij team geel Lint, het rode team van Lint of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Lint worden gemiddeld beoordeeld met een 9.0/10, gebaseerd op 30 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? Kom je uit Lint? Schrijf dan hieronder een review. Kom in contact met andere pokemon go spelers uit Lint plus je kunt ervaringen uitwisselen.