Pokémon Go in Kontich

Op zoek naar info over Pokemon Go in Kontich? Of ben je nieuwsgierig waar je moet zijn voor Pokestops en Gyms? Hier vind je alle informatie over Pokemon Go locaties in Kontich. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Heb jij zelf een zeldzame Pokemon in Kontich gevangen? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Of ben jij op de hoogte waar Electabuzz zich verstopt? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Je kunt jouw tips en kennis doorgeven middels het reactieformulier. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in Kontich. Wat zijn de meest zeldzame Pokemons in Kontich? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Wanneer je goed zoekt zijn deze uiteindelijk wel te vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Kontich

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Kontich verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. Hier worden regelmatig nieuwe Pokestops gedeeld. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Ga naar de onderstaande comments voor de recente Pokestops in Kontich. Vaak zijn de Pokestops locaties verstopt in herkenbare plaatsen als kerken of monumenten.Je vind er sterke aanval pokemon plus de meer verdedigende pokemons. Deze hebben hoge CP en leveren je veel XP, Candy en Stardust op. Gebruik dit in Kontich plus een lucky egg en je zal snel in niveau stijgen. Pokemons lokken met incense is een optie. Zo rank je van level 4 snel naar level 26. Rondom Kontich wandel je al snel zo’n 8,5 km.

Pokemon Gyms in Kontich

Pokemon Go wordt helemaal leuk als je level 5 behaald hebt. Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Kontich. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). Alvorens je kan vechten kies je zes van je Pokemons (bijvoorbeeld Rattata). Dan kan het gevecht beginnen! In Kontich zijn er een aantal Pokemon Gyms. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Pas vanaf level 5 kun je vechten in een Pokemon Gym in Kontich.

Zeldzame Pokemons in Kontich
Praat mee! Deel jouw tips over Pokemon Go locaties in Kontich. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Heb jij zeldzame Pokemson als Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Abra, Machop, Grimer, Pinsir kunnen vinden? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Kontich

De opgesomde Pokemons zijn stuk voor stuk zeer zeldzaam. Je loopt ze niet snel tegen het lijf in Kontich. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. De Pokemons Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew zijn wereldwijd enorm zeldzaam. Een van deze genoemde (zeer zeldzame) Pokemons gevangen in Kontich? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Kontich

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in Kontich? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. Ook kom je in zo’n route vaak een grote aantal verschillende Pokemons tegen. Zo kun je snel veel XP scoren en een hogere level halen. Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Kontich. Verder zijn we benieuwd of jij hoort bij team geel Kontich, het rode team van Kontich of koos je voor team blauw.

De Pokemons in Kontich worden gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10, gebaseerd op 36 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil jij zelf een review geven? En woon je in Kontich? Schrijf dan hieronder een review. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Kontich en kun je elkaar helpen en tips geven.