Pokémon Go in Kasterlee

Op zoek naar zeldzame Pokemons in Kasterlee? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Dan zit je hier goed! Hier lees je alle details over Pokemon Go locaties in Kasterlee. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Kasterlee gevangen? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Beedrill gevonden kan worden? Deel deze informatie dan ook met andere spelers! Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in Kasterlee. Wat zijn de meest zeldzame Pokemons in Kasterlee? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Deze zul je door goed te zoeken vaak wel vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Kasterlee

Pokestops zijn enorm handig. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Direct weten waar de Pokestops in Kasterlee verscholen zijn? Scroll dan naar beneden. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Zo kun je veel sneller nieuwe Pokeballs verkrijgen. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Je treft hier bijvoorbeeld eieren aan en nieuwe Pokeballs. Op die manier kun je sneller Pokemons ontwikkelen en een betere trainer worden. Wil je weten waar je moet zijn? Check dan de onderstaande reacties en ontdek Pokestops in Kasterlee. Vaak zijn de Pokestops locaties verstopt in herkenbare plaatsen als kerken of monumenten.Je vind er sterke aanval pokemon en natuurlijk de defence pokemon. Deze hebben hoge CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Combineer dit in Kasterlee met een lucky egg en je zal snel in niveau stijgen. Pokemons lokken met incense is een optie. Dan stap je van level 11 zo door naar niveau 17. Binnen Kasterlee catch je pokemon go in een gebied van 9 km.

Pokemon Gyms in Kasterlee

Vanaf level 5 wordt Pokemon Go nog leuker. Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Kasterlee. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). Alvorens je kan vechten kies je zes van je Pokemons (bijvoorbeeld Moltres). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. Ook in Kasterlee vind je verschillende Pokemon Gyms. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Pas dan heb je toegang tot een Pokemon Gym in Kasterlee.

Zeldzame Pokemons in Kasterlee
Join the community! Deel jouw ervaringen met Pokemon Go locaties in Kasterlee. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Kasterlee

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Kasterlee. Wanneer we het hebben over Kangaskhan, Mr. Mime, Tauros en Farfetch’d, is dit nog erger. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Kasterlee? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Kasterlee

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in Kasterlee? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. Tijdens het wandelen kom je vaak ook nog eens de meest (zeldzame) Pokemons tegen. Zo kun je snel veel XP scoren en een hogere level halen. Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Kasterlee. Verder zijn we benieuwd of jij hoort bij team geel Kasterlee, rode team Kasterlee of koos je voor team blauw.

De Pokemons in Kasterlee worden gemiddeld beoordeeld met een 9.5/10, gebaseerd op 25 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? Woon je in Kasterlee? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit Kasterlee en deel je ervaringen.