Pokémon Go in Geel

Wil jij Pokemons vangen in Geel? Of ben je nieuwsgierig waar je moet zijn voor Pokestops en Gyms? Dan zit je hier goed! Hier lees je alle details over Pokemon Go locaties in Geel. Dankzij deze informatie weet jij precies waar je moet zijn voor de Pokemons bij jou in de buurt. Heb jij zelf een zeldzame Pokemon in Geel gevonden? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Gyarados zich verstopt? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in Geel. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Geel? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Let op: Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, en Tangela vind je vaak lang niet zo snel.

Pokestops in Geel

Iedereen is constant op zoek naar Pokestops. Elke trainer heeft Pokestops nodig. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Geel te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. Een Pokestop biedt jou allerlei handige en nuttige items. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Geel. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. De sterke aanval pokemons komen er voor maar ook verdediging pokemon. Deze hebben hoge CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Gebruik dit in Geel met een lucky egg en jouw level zal flink toenemen. Je kunt ook incense gebruiken natuurlijk. Dan stap je van level 11 zo door naar niveau 18. In de buurt van Geel verzamel je pokemons over meer dan 4,5 km.

Pokemon Gyms in Geel

Is het gelukt om level 5 te halen? Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Geel. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. In de gym aanbeland? Dan kies je 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Tangela). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. Ook in Geel zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Probeer eerst zsm level 5 te bereiken! Pas vanaf level 5 kun je vechten in een Pokemon Gym in Geel.

Zeldzame Pokemons in Geel
Join the community! Deel jouw ervaringen met Pokemon Go locaties in Geel. Welke zeldzame Pokemons heb jij gevonden, en waar? Weet jij waar Pokemons als Lickitung, Scyther, Abra, Rhyhorn, Voltorb, Machop, Grimer, Pinsir zich schuilhouden? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Geel

De opgesomde Pokemons zijn stuk voor stuk zeer zeldzaam. Je loopt ze niet snel tegen het lijf in Geel. Wanneer we het hebben over Kangaskhan, Mr. Mime, Tauros en Farfetch’d, is dit nog erger. Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres, Zapdos en Articuno zijn in de hele wereld gigantisch zeldzaam. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Geel? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Geel

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Geel? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Zo kun je snel veel XP scoren en een hogere level halen. Dankzij zo’n route scoor je meer Xp in minder tijd. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Geel. Verder zijn we benieuwd of jij hoort bij team geel Geel, team rood Geel of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in Geel worden gemiddeld beoordeeld met een 8.3/10, gebaseerd op 42 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil jij zelf een review geven? En woon je in Geel? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Geel zodat je elkaar wellicht kunt helpen.