Pokémon Go in Dessel

Wil jij unieke Pokemons vangen in Dessel? Of ben je nieuwsgierig waar je moet zijn voor Pokestops en Gyms? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Dessel. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Dessel gevangen? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Jolteon gevonden kan worden? Deel het dan met de rest van de community! Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in Dessel. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Dessel? Hierbij kom je uit op Pokemons zoals Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff en Exeggcute. Wanneer je goed zoekt zijn deze uiteindelijk wel te vinden. Let op: Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, en Tangela vind je vaak lang niet zo snel.

Pokestops in Dessel

Pokestops zijn van onschatbare waarde in het spel. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Direct weten waar de Pokestops in Dessel verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Pokemon Go spelers delen hier steeds nieuwe tips en locaties. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Dessel. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. De sterke aanval pokemons komen er voor samen met de verdedigings pokemon. Vaak met voldoende CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Doe dit in Dessel met een lucky egg en je zal snel in niveau stijgen. Lokken met incense kan ook natuurlijk. Dan rank je van level 7 gemakkelijk naar niveau 25. In Dessel vang je veel pokemon in een straal van 9 km.

Pokemon Gyms in Dessel

Vanaf level 5 wordt Pokemon Go nog leuker. Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Dessel. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Sandslash). Dan kan het gevecht beginnen! Ook in Dessel zijn er een aantal Pokemon Gyms. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Dessel.

Zeldzame Pokemons in Dessel
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in Dessel. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? Enorm “rare” / zeldzame Pokemons zoals Pikachu, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl, Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander of Squirtle vind je nog bijna niet in Dessel

Dit zijn stuk voor stuk zeer zeldzame Pokemons die zich nauwelijks laten zien in Dessel. Ook Pokemons als Mr. Mime, Farfetch’d, Tauros en Kangaskhan vind je nog nauwelijks. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Een van deze genoemde (zeer zeldzame) Pokemons gevangen in Dessel? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Dessel

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Dessel? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. Zo kun je snel veel XP scoren en een hogere level halen. Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Vertel ons hieronder over de Pokemon Go routes in Dessel. Verder zijn we benieuwd of jij hoort bij team geel Dessel, het rode team Dessel of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in Dessel worden gemiddeld beoordeeld met een 7.9/10, gebaseerd op 37 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? Kom je uit Dessel? Laat dan hieronder een reactie achter. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Dessel waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.