Pokémon Go in Borgerhout

Wil jij Pokemons vangen in Borgerhout? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Borgerhout. Dankzij deze informatie weet jij precies waar je moet zijn voor de Pokemons bij jou in de buurt. Heb jij zelf een zeldzame Pokemon in Borgerhout gevangen? Ken jij de locaties van Pokestops en Gyms? Of weet jij waar een specifieke Pokemon als Magmar zich verstopt? Vergeet het dan niet met andere spelers te delen. Dat kun je doen door op deze pagina een reactie achter te laten. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in Borgerhout. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Borgerhout? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Wanneer je goed zoekt zijn deze uiteindelijk wel te vinden. Let op: Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, en Tangela vind je vaak lang niet zo snel.

Pokestops in Borgerhout

Pokestops zijn van onschatbare waarde in het spel. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Wil jij weten waar de Pokestops in Borgerhout verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Zo kun je veel sneller nieuwe Pokeballs verkrijgen. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Borgerhout. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. Je vind er sterke aanval pokemon plus de meer verdedigende pokemons. Die hebben vaak een sterke CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Gebruik dit in Borgerhout plus een lucky egg en je zal snel in niveau stijgen. Je kunt ook incense gebruiken natuurlijk. Zo evolueer jij van level 3 binnen no-time naar level 20. In de buurt van Borgerhout catch je pokemon go in een gebied van 5 km.

Pokemon Gyms in Borgerhout

Is het gelukt om level 5 te halen? Dan kun je vechten in een Pokemon Gym in Borgerhout. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Parasect). Daarna kun je vechten tegen andere teams. Ook in Borgerhout zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Borgerhout.

Zeldzame Pokemons in Borgerhout
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Borgerhout. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Ben jij er misschien in geslaagd om een zeldzame Pokemon als Electabuzz, Dratini , Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey of Magnemite te vangen? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Borgerhout

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Borgerhout. Ook Pokemons als Mr. Mime, Farfetch’d, Tauros en Kangaskhan vind je nog nauwelijks. De Pokemons Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew zijn wereldwijd enorm zeldzaam. Een van deze genoemde (zeer zeldzame) Pokemons gevangen in Borgerhout? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Borgerhout

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in Borgerhout? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Op die manier kun je sneller levelen! Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Deel via het onderstaande formulier jouw favoriete Pokemon Go routes in Borgerhout. Vecht jij verder aan de zijde van team geel Borgerhout, team rood van Borgerhout of ben je lid van team blauw.

De Pokemons in Borgerhout worden gemiddeld beoordeeld met een 8.4/10, gebaseerd op 20 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? En kom je uit Borgerhout? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Borgerhout en deel je ervaringen.