Pokémon Go in Beerzel

Direct (zeldzame) Pokemons vangen in Beerzel? Of ben je nieuwsgierig waar je moet zijn voor Pokestops en Gyms? Hier vind je alle informatie over Pokemon Go locaties in Beerzel. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Zelf een zeldzame Pokemon in Beerzel gevangen? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Weet jij waar bijvoorbeeld Magneton zich verstopt? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Dat kun je doen door op deze pagina een reactie achter te laten. Je helt anderen enorm: deze info is erg handig voor (nieuwe) spelers in Beerzel. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Beerzel? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Deze zul je door goed te zoeken vaak wel vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Beerzel

Iedereen is constant op zoek naar Pokestops. Als Pokemon trainer kun je niet zonder Pokestops. Wil jij weten waar de Pokestops in Beerzel verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Pokemon Go spelers delen hier steeds nieuwe tips en locaties. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Op die manier kun je sneller Pokemons ontwikkelen en een betere trainer worden. Voor meer info check je de reacties. Zo ontdek jij de actuele Pokestops in Beerzel. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Je vind er sterke aanval pokemon samen met de verdedigings pokemon. Die hebben vaak een sterke CP waardoor je snel XP, Candy en stardust kan verzamelen. Doe dit in Beerzel via extra lucky eggs en je kan gemakkelijk in level stijgen. Gebruik incense voor extra snelle scores. Dan stap je van level 7 eenvoudig naar level 17. Rondom Beerzel wandel je al snel zo’n 6 km.

Pokemon Gyms in Beerzel

Zodra je level 5 hebt bereikt wordt Pokemon Go nog spannender. Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Beerzel. Je moet je wel eerst hebben aangesloten bij team mystic, team instinct of team blue. Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Muk). Dan kan het gevecht beginnen! Ook in Beerzel zijn er een aantal Pokemon Gyms. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Beerzel.

Zeldzame Pokemons in Beerzel
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Beerzel. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? De enorm populaire en dus zeldzame Pokemans als Lapras, Snorlax, Porygon, Pikachu, Omanyte, Kabuto, Bulbasaur, Charmander, Squirtle of Aerodactyl zie je nog nauwelijks in Beerzel

Dit zijn stuk voor stuk zeer zeldzame Pokemons die zich nauwelijks laten zien in Beerzel. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Heb jij een van deze zeldzame Pokemons gevangen in Beerzel? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Beerzel

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in Beerzel? De Pokemon Go Route is een handig hulpmiddel om snel veel stops en gyms te bezoeken. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. Op die manier kun je sneller levelen! Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Deel via het onderstaande formulier jouw favoriete Pokemon Go routes in Beerzel. Vecht jij verder aan de zijde van team geel Beerzel, het rode team van Beerzel of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in Beerzel worden gemiddeld beoordeeld met een 9.4/10, gebaseerd op 39 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil jij zelf een review geven? En woon je in Beerzel? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Kom in contact met andere pokemon go spelers uit Beerzel zodat je elkaar wellicht kunt helpen.