Alakazam in Pokémon go

Direct alles weten over het Pokemon Go karakter Alakazam? Je bevindt je in onze Pokédex! Op pokemongogo.nl vind je alle details over Alakazam. Allereerst vind je hier welke categorie Pokemon het is, en welk “type” Pokemon het is. Ook lees je in de tabel gegevens af als zwaktes, gewicht en lengte van Alakazam uit Pokemon Go. Vanzelfsprekend vind je hier ook info over hoe je Alakazam snel & eenvoudig kunt ontwikkelen en trainen naar een sterker karakter. Daarnaast vind je hier ook handige aanvalstechnieken.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #065
Pokemon naam Alakazam
Categorie Pokemon Psi Pokèmon
Type 1 Psychic
Type 2 geen type 2
Zwaktes Bug, Ghost, Dark
Gewicht 48.0 kilogram
Lengte 1.5 meter
Benodigd voor Upgrade nog onbekend
Alakazam Pokemon Go
Alakazam uit Pokemon Go

Alakazam ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon is het “broertje” van Kadabra. Het is jouw taak om uit Pokemon Go te trainen en ontwikkelen naar Machop. Om het beest te trainen / ontwikkelen zul je snoepjes (candies) moeten verzamelen. Die krijg je door meer Alakazam te vangen. Voor de ontwikkeling van Alakazam heb je nodig: nog onbekend. Waar wacht je nog op? Probeer snel veel pokemons te vangen. Zo gaat het ontwikkelen en trainen een stuk sneller. Door Pokemons te ontwikkelen sta je sterker in gevechten en wordt je een nog betere Pokemon Go trainer!

Alakazam aanvallen

Vandaag nog Alakazam uit Pokemon Go aanvallen? Houd dan rekening met het feit dat gaat om een Psi Pokèmon. Zijn type(s) is/zijn Psychic en geen type 2. Het type van de Pokemon hoort bij specifieke sterktes. In het spel Pokemon Go zijn er 18 types. Houd ook rekening met de zwaktes van Alakazam. De zwaktes (kansen voor jou) zijn: Bug, Ghost, Dark. Wil je Alakazam aanvallen? Het is goed om te weten dat deze Pokemon een gewicht heeft van 48.0 kilogram en lengte van 1.5 meter. Laat ons weten wat jij doet om deze Pokemon Go te trainen, te ontwikkelen en aan te vallen.

Verdere info over Alakazam uit Pokemon Go
Alakazam hersenen voortdurend groeit, waardoor zijn hoofd veel te zwaar om te ondersteunen bij zijn nek. Deze Pokémon houdt zijn hoofd omhoog met behulp van de psychokinetische macht plaats.

Omdat niet alle gegevens bekend zijn kan het zijn dat bepaalde gegevens nog niet kloppen. Wij werken hier hard aan.

Alakazam vangen

Wil jij weten waar Alakazam gevonden kan worden? Wij proberen alle locaties waar Pokemon zich verstoppen inzichtelijk te maken. Kies direct jouw regio of stad en ontdek waar je ‘m kunt vinden. Nuttig! Op deze manier kun je Alakazam vangen en snel een level verder komen. Gebruik de zoekfunctie of klik hieronder op 1 van de provincies.

Waar vind ik Alakazam?
Alakazam laat zich niet gemakkelijk vinden en vangen. Ga dus snel naar de pagina van jouw plaats en zie waar jij Alakazam kunt vinden. Op de pagina over jouw plaats/regio kun je een kaart bekijken waar de locaties van verschillende Pokemon worden aangegeven. Bekijk ook de verhalen van andere Pokemon trainers in jouw buurt! Het vangen en vinden van Alakazam wordt zo een stuk gemakkelijker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma