Aerodactyl in Pokémon go

Op zoek naar alle details over het Pokemon Go karakter Aerodactyl? Je bevindt je in onze Pokédex! Op pokemongogo.nl vind je alle details over Aerodactyl. Allereerst vind je hier welke categorie Pokemon het is, en welk “type” Pokemon het is. Je kunt hier ook terecht voor meer info over de lengte, gewicht en zwaktes van Aerodactyl uit het populaire spel Pokemon Go. Scroll naar beneden voor tips hoe je Aerodactyl zo snel mogelijk kunt ontwikkelen, trainen en upgraden. En hoe je dit wezentje het beste kunt aanvallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #142
Pokemon naam Aerodactyl
Categorie Pokemon Fossil Pokèmon
Type 1 Rock
Type 2 Flying
Zwaktes Water, Electric, Ice, Rock, Steel
Gewicht 59.0 kilogram
Lengte 1.8 meter
Benodigd voor Upgrade nog onbekend
Aerodactyl Pokemon Go
Aerodactyl uit Pokemon Go

Aerodactyl ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon ontstaat uit Kabutops. Het is mogelijk om uit Pokemon Go te trainen / ontwikkelen naar Snorlax. Om deze Pokemon te upgraden en te trainen heb je veel candies nodig. Die krijg je door nog meer Aerodactyl te vangen. Voor het ontwikkelen van Aerodactyl heb je het volgende nodig: nog onbekend. Wacht dus niet langer! Probeer dus gauw meer pokemons te vangen om hem snel te ontwikkelen en te trainen. Door Pokemons te ontwikkelen sta je sterker in gevechten en wordt je een nog betere Pokemon Go trainer!

Aerodactyl aanvallen

Meteen Aerodactyl uit Pokemon Go aanvallen? Je hebt in dat geval te maken met een Fossil Pokèmon. Zijn type is Rock en Flying. Elk type heeft bepaalde sterktes. In totaal zijn er 18 verschillende types. Elke Pokemon heeft zwaktes. Zo ook Aerodactyl. Dit zijn bijvoorbeeld: Water, Electric, Ice, Rock, Steel. Meteen Aerodactyl aanvallen? Bedenk ook dat deze Pokemon een gewicht heeft van 59.0 kilogram en lengte van 1.8 meter. Veel succes bij het trainen, ontwikkelen en ook het aanvallen van dit Pokemon Go-karakter

Verdere info over Aerodactyl uit Pokemon Go
Aerodactyl is een Pokémon vanaf de leeftijd van dinosaurussen. Het werd geregenereerd uit genetisch materiaal gewonnen uit amber. Het wordt gedacht de koning van de lucht in de oudheid te zijn geweest.

Pokemon Go is net uit, en niet alle gegevens zijn al bij ons bekend. Het kan dus zijn dat iets mist of niet klopt. Hier wordt aan gewerkt!

Aerodactyl vangen

Benieuwd waar Aerodactyl te vinden is? Wij werken hard om alle locaties waar deze Pokemon zich schuilhoudt te delen. Ga direct naar de pagina van jouw stad/regio en kijk waar je deze Pokemon kunt vinden. Nuttig! Op deze manier kun je Aerodactyl snel vinden en vangen. Gebruik de zoekfunctie of klik hieronder op 1 van de provincies.

Waar vind ik Aerodactyl?
Aerodactyl kan zich soms goed verstoppen, en dus lastig te vangen en te vinden. Klik dus direct op een plaats bij jou in de buurt en vogel uit waar je Aerodactyl kunt vinden. Selecteer hieronder jouw provincie of zoek op jouw plaats. Vervolgens vind je een Map met actuele verstopplekken van deze Pokemon. Bekijk ook de verhalen van andere Pokemon trainers in jouw buurt! Het vangen en vinden van Aerodactyl wordt zo een stuk gemakkelijker.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma