Abra in Pokémon go

Wil jij meer weten over het Pokemon Go karakter Abra? In onze online Pokédex lees je er alles over. Hier vind je antwoorden op al je vragen over Abra. In de tabel hieronder vind je gegevens als categorie en type van de Pokemon. Je kunt hier ook terecht voor meer info over de lengte, gewicht en zwaktes van Abra uit de veel gespeelde app Pokemon GO. Vanzelfsprekend vind je hier ook info over hoe je Abra snel & eenvoudig kunt ontwikkelen en trainen naar een sterker karakter. En hoe je dit wezentje het beste kunt aanvallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #063
Pokemon naam Abra
Categorie Pokemon Psi Pokèmon
Type 1 Psychic
Type 2 geen type 2
Zwaktes Bug, Ghost, Dark
Gewicht 19.5 kilogram
Lengte 0.9 meter
Benodigd voor Upgrade 25x Abra candies
Abra Pokemon Go
Abra uit Pokemon Go

Abra ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon is afkomstig van Poliwrath. Het is mogelijk om uit Pokemon Go te trainen en ontwikkelen naar Kadabra. Om deze Pokemon te upgraden en te trainen heb je veel candies nodig. Die krijg je door nog meer Abra te vangen. Voor de ontwikkeling van Abra heb je nodig: 25x Abra candies. Haast je, en probeer zoveel mogelijk pokemons te vangen. Zo gaat het ontwikkelen en trainen een stuk sneller. Pokemons ontwikkelen betekent weer ervaringspunten, en die heb je nodig om de beste te woren in Pokemon GO!

Abra aanvallen

Vandaag nog Abra uit Pokemon Go aanvallen? Je hebt in dat geval te maken met een Psi Pokèmon. Zijn type(s) zijn Psychic en geen type 2. Elk type heeft weer zijn sterktes. In het spel Pokemon Go zijn er 18 types. Je kunt natuurlijk ook profiteren van de zwaktes van Abra. De zwaktes (kansen voor jou) zijn: Bug, Ghost, Dark. Vandaag nog Abra aanvallen? Houd ook rekening met een gewicht van 19.5 kilogram en lengte van 0.9 meter. Deel ook jouw ervaringen met het ontwikkelen en aanvallen van dit Pokemon Go karakter!

Extra informatie over Abra uit Pokemon Go
Abra slaapt achttien uur per dag. Het kan echter de aanwezigheid van vijanden, zelfs tijdens het slapen voelen. In een dergelijke situatie, dit Pokémon teleporteerd onmiddellijk veiligheid.

Wij zijn nog bezig met het aanvullen van de gegevens. Het kan zijn dat alles nog niet helemaal correct is. Hier wordt aan gewerkt!

Abra vangen

Direct weten waar Abra te vinden is? Op deze website vind je alle verstoplocaties. Klik op jouw stad/regio voor alle bekende plekken waar je ‘m kunt vinden. Handig! Want zo kun je Abra makkelijk en snel opzoeken en vangen. Gebruik de zoekfunctie of klik hieronder op 1 van de provincies.

Waar vind ik Abra?
Abra kan een lastige Pokemon zijn om te vinden en te vangen. Navigeer dus meteen naar de pagina over jouw plaats/regio en leer waar je Abra kunt vinden. Selecteer hieronder jouw provincie of zoek op jouw plaats. Vervolgens vind je een Map met actuele verstopplekken van deze Pokemon. Tussen de reacties vind je ook enorm handige tips en adviezen. Profiteer hiervan! Het vangen en vinden van Abra wordt zo een stuk gemakkelijker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma